141-artikla on petos

Vaalipetoksen ydin: Kansanäänestyslaki

Kansanäänestyksessä ei ollut kysymys vain kansalaisen "mustatuntuu" -mielipiteestä. Kansanäänestyslain (578/94) 3 §:ssä lukee: 

"Tuleeko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen mukaisesti?"

- Mikä oli neuvoteltu sopimus?

Miten kansalaiset olisivat tienneet sopimuksen sisällön, koska totuudesta vaiettiin ja maatalousartiklojen 141 ja 142  oikeudellisesta luonteesta vaietaan yhä edelleen?

Kaikenkaikkiaan Suomen EU-jäsenyys on valtiopetos, perustuslakiin kirjoitetun päätösvallan siirtäminen maan rajojen ulkopuolelle.

Huijaten tehdyt sopimukset eivät ole oikeudellisesti päteviä.

Korfun sopimus

Alla olevasta EU-liittymisasiakirjan (Korfun sopimus) sisällysluettelosta selviää, että molemmat maatalousartiklat 141 ja 142 ovat vain siirtymäkauden tukia.

Antti Kuosmanen paljasti asian sivulla kirjassaan Suomen tie EU:n jäseneksi. Kirja vedettiin hätäisesti  pois myynnistä.

Kuosmasen paljastus löytyy sivulta 123; luku ”21.30 EU alkaa vesittää”:

”Aivan täysin tyydyttävään ratkaisuun ei silti päästy, sillä kansallisia tukia koskevat määräykset jäivät liittymisasiakirjassa siirtymäjärjestelyjä koskevaan lukuun.”

Kuosmanen kertoi totuuden. Todisteet eli suomenkielinen Korfun sopimus eli Suomen liittymisasiakirja oli ostettava Hollannista saakka. Katso allaolevasta sisällysluettelosta otsikko "Neljäs osa Siirtymätoimenpiteet". Kaikki maatalousartiklat (138-144) ovat lueteltuina saman otsikon alla, sivunumero 46:n edessä.


Huom!
Yllä olevasta petoksesta on sähköpostitse tiedotettu maatalosministeri Anttilalle ja MTK-puheenjohtajistolle jo 25.7.2007.

Kansanedustaja Timo Kaunisto kertoi asian Huittisten Risto Ryti-salissa 16.1.2009 järjestetyssä 141-"kapina"kokouksessa pitämässään puheenvuorossa. Paikalla ollut valtamedia ei kuitenkaan uutisoinut, mitä Kaunisto läsnäolleille kertoi.

Kysyin Kaunistolta: -Mistä tietosi on peräisin?      -Kotisivultasi, vastasi Kaunisto.

Ylen Varsinais-Suomen toimitus oli kameroineen paikalla. Keskustelin toimittajan kanssa, mutta hän kieltäytyi haastattelemasta Kaunistoa.

Tilaisuus videoitiin, joten dokumentti Kauniston puheesta on olemassa tällä kotisivullani http://jormajaakkola.fi/141%3An%20ja%20142%3An%20EY-luonne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kävijälaskuri

 

Kävijälaskuri