Video: 141:n ja 142:n EY-oikeudellinen luonne

Timo Kaunisto paljasti Huittisten Risto Ryti-salissa 16.1.2009 järjestetyssä Etelä-Suomen maatalouden kriisikokouksessa 141- ja 142-artiklojen EY-oikeudellisen luonteen, josta on koko jäsenyyden ajan mediassa vaiettu. Tilaisuus videoitiin ja allaolevan videon lopussa Kaunisto kertoo totuuden:

"... mutta molemmat nämä pykälät 141 ja 142 on EU-liittymissopimuksessa kirjattu siirtymäsopimuksen alle."

Kuvaus: Voitto Haavisto
Leikkaus: Jorma Jaakkola

Miksi Kauniston paljastus on merkittävä?

Siksi, että EU-kansanäänestys oli vaalipetos. 141-ja 142-artiklojen oikeudellinen luonne on salattu. Ne ovat vain siirtymäkauden tukia!

Vaalipetoksen ydin: Kansanäänestyslaki

Kansanäänestyksessä ei ollut kysymys vain kansalaisen "mustatuntuu" -mielipiteestä. Kansanäänestyslain (578/94) 3 §:ssä lukee:

"Tuleeko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen mukaisesti?"      

 

- Mikä olikaan neuvoteltu sopimus?

Korfun sopimus

Alla olevasta EU-liittymisasiakirjan (Korfun sopimus) sisällysluettelosta selviää totuus. Molemmat maatalousartiklat 141 ja 142 ovat vain siirtymäkauden tukia.

Keskeinen EY-neuvottelija Antti Kuosmanen paljasti asian sivulla kirjassaan Suomen tie EU:n jäseneksi.  Kirja vedettiin hätäisesti  pois myynnistä. Kuosmasen paljastus löytyy sivulta 123; luku ”21.30 EU alkaa vesittää”:

”Aivan täysin tyydyttävään ratkaisuun ei silti päästy, sillä kansallisia tukia koskevat määräykset jäivät liittymisasiakirjassa siirtymäjärjestelyjä koskevaan lukuun.” 

 

Kuosmanen kertoi totuuden. Se selittänee kirjan hävittämisen. Katso alla olevasta Korfun sopimuksen sisällysluettelosta otsikko "Neljäs osa Siirtymätoimenpiteet". Kaikki maatalousartiklat (138-144) ovat lueteltuina saman otsikon alla, sivunumero 46:n edessä.


 

Vaikka kansanedustaja Timo Kaunisto kertoi totuuden, ei paikalla ollut valtamedia kuitenkaan uutisoinut asiasta.

Kysyin Kaunistolta: -Mistä tietosi on peräisin?      -Kotisivultasi, vastasi Kaunisto.

TV-kanavien toimittajat olivat kameroineen paikalla. Keskustelin Ylen Varsinais-Suomen toimittajan kanssa, mutta hän kieltäytyi haastattelemasta Kaunistoa.

Suomen valtiojohdon on tunnustettava, että maatalousartiklat ovat petoksia. Petoksesta on sähköpostitse tiedotettu maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttilalle ja MTK-puheenjohtajistolle jo 25.7.2007.

Päivitetty 28.10.2013 lisäämällä linkki liitteeseen:

http://jormajaakkola.fi/Petoksen%20taustoja

Jorma Jaakkola, Kokemäki

044-230 2707

 jorma.a.jaakkola(a)gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kävijälaskuri

 

Kävijälaskuri